JULIA'S BREDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Breda. Meer weten? Ontdek meer

29 dec 2022 om 22:14 Eten was koud en in proportie niet gelijk voor de gelijke portie die besteld was. Daarbij was een van de pasta helemaal aan elkaar geplakt waardoor je bijna een blok aan pasta op de bord had. Ben dit niet gewend van Julia’s
2 okt 2022 om 20:30 Grote porties en goed warm bezorgd. Wel erg prijzig + bezorgkosten van 5 euro voor een klein stukje fietsen.
20 sep 2022 om 23:21 Super lekker, grote porties
26 aug 2022 om 11:51 Altijd was de pasta goed met saus. Nu viel tegen pasta was te droog. Ben niet gewend. Altijd genoeg saus. Pasta was te droog.
10 jul 2022 om 19:43 Eten was super, maar wel veel. Ik ben normaliter echt een behoorlijke portie gewend, maar volgende keer neem ik toch een kleine, want zelfs de middelgrote was echt teveel. Bezorgtijd zoals vermeld op de site en eten was goed warm.
25 jun 2022 om 20:29 Dressing van de salade helemaal weg gelekt, omdat het bakje niet goed was ingepakt. Pasta had nouwlijksmaak en kip kon ik er niet terug in vinden. Heel jammer
10 jun 2022 om 19:21 De pasta is echt super lekker!! Maar de kip is wel heel erg schaars. Er mag wel wat meer kip aan toegevoegd worden voor die bijna 10euro toch?
30 mei 2022 om 0:46 De bezorgtijd werd steeds aangepast naar veel later. Uiteindelijk 90 minuten over gedaan, het dubbele van wat stond aangegeven. Eten was wel goed en bezorger maakte excuses
6 apr 2022 om 19:45 Bezorging+eten prima, bereikbaarheid Julia’s zelf: zwaar teleurstellend. Als je Googled krijg je een telefoonnummer te zien en wanneer je belt is het nummer niet eens in gebruik. Doe wat aan jullie bereikbaarheid, dat komt beide partijen ten goede.
27 mrt 2022 om 16:13 Het zou na een halfuur bezorgd worden, is niet zo. De bezorger zou hebben aangebeld, is wederom niet zo. Het eten was koud. Prijskwaliteitsverhouding was erg slecht. Nooit meer.
24 feb 2022 om 23:30 Het was gewoon goor. De pasta proefde oud. De saus was nergens te bekennen. Ik heb extra betaald voor tomaatjes door de pasta. Wel geteld 1 halve Cherry tomaat gevonden. Nooit meer. Erg jammer, zeker voor dat geld.
1 feb 2022 om 21:51 Ik had nogal haast en zou om 19.50 ophalen ik was er om 19.52 en om 19.53 kon ik doorrennen voor me bus ook super aardig personeel!