JULIA'S BREDA

JULIA'S BREDA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Breda. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2022 om 19:43 Eten was super, maar wel veel. Ik ben normaliter echt een behoorlijke portie gewend, maar volgende keer neem ik toch een kleine, want zelfs de middelgrote was echt teveel. Bezorgtijd zoals vermeld op de site en eten was goed warm.
25 jun 2022 om 20:29 Dressing van de salade helemaal weg gelekt, omdat het bakje niet goed was ingepakt. Pasta had nouwlijksmaak en kip kon ik er niet terug in vinden. Heel jammer
10 jun 2022 om 19:21 De pasta is echt super lekker!! Maar de kip is wel heel erg schaars. Er mag wel wat meer kip aan toegevoegd worden voor die bijna 10euro toch?
30 mei 2022 om 0:46 De bezorgtijd werd steeds aangepast naar veel later. Uiteindelijk 90 minuten over gedaan, het dubbele van wat stond aangegeven. Eten was wel goed en bezorger maakte excuses
6 apr 2022 om 19:45 Bezorging+eten prima, bereikbaarheid Julia’s zelf: zwaar teleurstellend. Als je Googled krijg je een telefoonnummer te zien en wanneer je belt is het nummer niet eens in gebruik. Doe wat aan jullie bereikbaarheid, dat komt beide partijen ten goede.
27 mrt 2022 om 16:13 Het zou na een halfuur bezorgd worden, is niet zo. De bezorger zou hebben aangebeld, is wederom niet zo. Het eten was koud. Prijskwaliteitsverhouding was erg slecht. Nooit meer.
24 feb 2022 om 23:30 Het was gewoon goor. De pasta proefde oud. De saus was nergens te bekennen. Ik heb extra betaald voor tomaatjes door de pasta. Wel geteld 1 halve Cherry tomaat gevonden. Nooit meer. Erg jammer, zeker voor dat geld.
1 feb 2022 om 21:51 Ik had nogal haast en zou om 19.50 ophalen ik was er om 19.52 en om 19.53 kon ik doorrennen voor me bus ook super aardig personeel!
4 jan 2022 om 20:29 Kip was nie zo lekker maar sausje wel dus best prima
14 nov 2021 om 16:01 Echt te veel pesto op de broodjes. Was eerder een broodje pesto ipv carpaccio
3 nov 2021 om 21:34 Pasta MET KIP besteld. Dit keer m'n microscoop erbij gepakt om de kip te vinden.
19 okt 2021 om 12:45 Het eten was super lekker, maar niet meer helemaal warm. Ik heb verder wel 40 min extra moeten wachten op mijn eten.